Vind hier een antwoord op je vragen.

FAQ's

Heb je vragen? Kijk alvast in de FAQ, wie weet staat het antwoord hier al tussen. 

Ga naar [LINK] en klik hier op nieuw account en geef vervolgens je gegeven in. Er zal vervolgens gevraagd worden om uw bedrijf te registeren. Als u het volledige proces heeft afgerond kan u vooraanmeldingen maken.

U heeft de mogelijkheid bij het registreren van uw bedrijf om een verzoek naar uw Admin te sturen via het systeem. Weet je niet wie de Admin is van je bedrijfsaccount? Stuur ons een mail op info@prean.be zodat we je verder op weg kunnen helpen.

De Admin kan u toevoegen wanneer u een account heeft aangemaakt door hem hiervan op de hoogte te brengen. Uw admin kan enkel users die gekend zijn in ons systeem linken.

Prean is op dit moment een gratis platform waar zowel eindgebruikers als locaties en agenturen hun account en bedrijf op kunnen aanmaken.

Maak je nog geen gebruik van Prean, maar je wil hier verandering in brengen? Neem gerust contact met ons op zodat we uw vraag samen kunnen bekijken. Dit kan door ons een mail te sturen naar info@prean.be .

Neen dit is niet nodig. Je kan ook gebruik maken als je jouw bezoekers wilt laten aanmelden voor jouw locatie. Neem gerust contact met ons op zodat we uw vraag samen kunnen bekijken. Dit kan door ons een mail te sturen naar info@prean.be .

U kan vooraanmeldingen maken bij bedrijven die aangesloten zijn bij Prean.
In het systeem kan u een overzicht terugvinden of op onze partners pagina [LINK].

Ja, je kan je bedrijf aanmaken op Prean. Bij het aanmaken selecteer je doorgaan zonder BTW-nummer.

Let wel, Prean is enkel beschikbaar voor B2B gebruik, particulieren gaan hierdoor geen account kunnen aanmaken.

Om toegang te krijgen tot ons systeem moet u natuurlijk akkoord gaan met onze algemene voorwaarden. Indien u hier niet mee akkoord gaat kan u van onze diensten geen gebruik maken. Gaat u ergens niet mee akkoord om een bepaalde reden, heeft u vragen of wilt u iets bespreken dan kan u een e-mail sturen naar prisec@Alfapass.be wij helpen u graag verder.

Dit kan! Neem contact met ons op via het e-mail adres  info@prean.be, wij nemen graag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.